DroneLand op INFOPOL | XPO112 in België

DroneLand op INFOPOL | XPO112 in België

Droneland stond dit jaar op INFOPOL | XPO112, de grootste beurs voor veiligheid en noodhulpdiensten in België. Het was een unieke gelegenheid voor ons om kennis te maken met onze Belgische collega's en om ons uitgebreide aanbod aan drones en accessoires te tonen aan het publiek.

Kennismaking met de Belgische Markt

De beurs bood ons de kans om meer inzicht te krijgen in de Belgische markt en de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten in deze regio. We waren verheugd om zoveel interesse en enthousiasme te zien voor onze producten. 

Tijdens INFOPOL | XPO112 zagen we een overvloed aan interesse en enthousiasme voor onze producten, wat ons enorm motiveerde. De bezoekers waren niet alleen nieuwsgierig naar de technische specificaties van onze drones, maar ook naar de innovatieve manieren waarop ze in verschillende sectoren kunnen worden toegepast. Van openbare veiligheid en inspecties tot logistiek en noodhulp, er was een duidelijke interesse in hoe drone-technologie kan bijdragen aan efficiëntere en veiliger processen.

Diverse Modellen

Op onze stand hadden we een selectie van onze nieuwste en meest populaire drones en accessoires, waaronder de DJI M350, DJI M30T, de DJI Mavic 3 Enterprise-serie, de DJI Dock 2, en de DJI FlyCart 30, een innovatieve delivery-drone. Elk van deze modellen heeft unieke kenmerken die hen geschikt maken voor een breed scala aan toepassingen, van inspecties en landbouw tot veiligheid en logistiek.

Daarbij gaven we ook een demonstratie met de  DJI Avata 2, een geavanceerde FPV-drone die ontworpen is voor een meeslepende vliegervaring. Deze demonstraties trokken veel publiek en gaven ons de gelegenheid om de mogelijkheden van onze drones in actie te tonen.

 

Vooruitkijken naar Toekomstige Samenwerking

De positieve reacties en het enthousiasme dat we op INFOPOL | XPO112 hebben ervaren, geven ons veel vertrouwen in onze toekomst op de Belgische markt. We kijken ernaar uit om onze relaties met klanten en partners in België verder te ontwikkelen.